Ποιος είναι ο πατέρας-ναυτικός πίσω από τη συγκινητική διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστούγεννα - EVOSMOS NEWS

Τελευταία νέα

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019

Ποιος είναι ο πατέρας-ναυτικός πίσω από τη συγκινητική διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστούγεννα

Αστέριος Πελτέκης: Ένας ηθοποιός που η πιο πρόσφατη εμφάνιση του στην viral διαφήμιση του Jumbo έχει αφήσει πολλούς με το στόμα ανοιχτό.


Αστέριος Πελτέκης: Τι είπε ο ίδιος παλιότερα;

«Είναι κάποια πράγματα στην τέχνη του ηθοποιού που είναι δύσκολο να τα απαρνηθείς, όταν τα κατακτήσεις. Αν έχεις βρει κάποιους τρόπους να εκφράζεσαι, οι οποίοι είναι αποδεκτοί και αρέσουν, είναι εύκολο να μπεις σε μια “μανιέρα”, όπως την αποκαλούμε στο θέατρο. Και είναι απόλυτα θεμιτό, δεν είναι εύκολο να αφήνεις κάτι πετυχημένο και να ρισκάρεις. Αν, όμως, ξεκινάς κάθε δουλειά από το μηδέν σα να μη γνωρίζεις τίποτα, έχει πιστεύω μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την αποτυχία».


Σπουδές: Απόφοιτος Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.) και του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Συμμετοχή με υποτροφία της Ένωσης Θεάτρων Ευρώπης σε workshop με τους Peter Brook, Bruce Meyers, πάνω σε έργα του Σαίξπηρ (υποκριτική-σκηνοθεσία).

Πρωτοεμφανιστηκε στην τηλεόραση το 2003, όταν συμμετείχε στη σειρά της ΝΕΤ “Σχεδόν ποτέ (2003)”. Ακολούθησαν ρόλοι του στις σειρές

“L.A.P.D. (2008)” στο Mega, “Κούκλες (2010)” στο Mega, “Βότανα, μυστικά και θεραπείες (2010)” στο Πρίσμα,
“Οι συμμαθητές (2014)” στον ANT1,
“Δικαίωση (2014) στο Mega, και, “Ηρωίδες (2015)” στο Mega.
Αποτέλεσμα εικόνας για Αστέριος Πελτέκης

Αποτέλεσμα εικόνας για Αστέριος Πελτέκης

Στον κινηματογράφο έπαιξε στη ταινία θρίλερ του Βαγγέλη Σεϊτανίδη, Κάτω από το μακιγιάζ σου (2008).

Παρακάτω ακολουθεί η συγκινητική διαφήμιση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του site μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.

Post Top Ad

-->